Essential oil doTERRA Roman Chamomile  5ml

Essential oil doTERRA Roman Chamomile 5ml

doTERRA Peppermint Beadlet

doTERRA Peppermint Beadlet

Beautiful Touch Touch doTERRA

Product SKU:60211282

Îmbrățișați frumusețea uleiurilor esențiale prin combinația de Osmanthus, Lime , Bergamot și tămâie într-un amestec floral armonios. Mirosul revigorant al varului și al bergamotei contribuie la crearea unui mediu înălțător. Folosind aromele de susținere și relaxare ale Osmanthus și tămâie, Captivating Blend va deveni în curând un favorit. Beautiful Touch face o aromă personală minunată și dulce de utilizat zilnic sau cu ocazii speciale. Farmec și înălțare cu Beautiful Touch Captivating Blend.

Utilizări: 

- Utilizați-o ca aromă personală în timpul zilei pentru un impuls motivant.
- Simțiți-vă împuterniciți și inspirați atunci când experimentați buchetul captivant care este Beautiful Blend Captivating Blend.

Instrucțiunile de utilizare:
Utilizare topică : aplicați pe zona dorită. Consultați mai jos precauțiile suplimentare. Evitați razele UV timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Precauții: Posibila sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau se află sub îngrijirea medicului, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare:
- Aroma înălțătoare și energizantă.
- Parfum de susținere și relaxare.

Ingrediente:
Uleiuri esențiale fracționate de nucă de cocos, coajă de tei , floare de Osmanthus, bergamotă și tămâie Var distilat și bergamotă FCF

Descriere aromatică: Luminoase, florale, zeste, citrice

More Information
ManufacturerdoTerra
Product typeEssential oil
Setnu
Shape/textureLichid
BENEFITSAromatizant|Energizant
AromaFloral
Package content1 flacon 10ml
Amount10ml