Laptop bag  Tracer Straight 17

Laptop bag Tracer Straight 17

Laptop bag  Logic BASIC 15.6''

Laptop bag Logic BASIC 15.6''

Laptop bag antitheft 15,6 "Tracer Carrier

Product SKU:TRATOR46713

Please Login or Register to buy this product!

Rucsac laptop antifurt 15,6 "Tracer Carrier

Căutați un rucsac de oraș confortabil, care să se potrivească laptopului dvs? Doriți să-i protejați conținutul de hoți? Rucsacul Tracer Carrier este un produs rezistent și impermeabil, cu mai multe buzunare ușor accesibile, unde vă puteți păstra elementele esențiale. Acest rucsac modern antifurt va îndeplini cu siguranță așteptările chiar și celor mai pretențioși utilizatori.

• Buzunar special de securitate antifurt.
• Țesătură impermeabilă.
• Armături în zonele expuse la abraziune.
• Buzunare dedicate pentru echipamente electronice și obiecte mici.
• Detalii reflectorizante.

Mai întâi siguranța
Datorită rucsacului Tracer Carrier, veți putea călători în siguranță și confortabil. Este echipat cu un buzunar special antifurt, în care puteți stoca obiecte de valoare fără să vă faceți griji cu privire la soarta lor în timp ce explorați străzile aglomerate, stați la aeroporturi sau pe piețele locale. Detaliile reflectorizante vă vor asigura în plus siguranța după întuneric - datorită lor veți fi vizibil pentru fiecare șofer.

Rezistență la factori externi
Rucsacul de laptop anti-furt Tracer Carrier este fabricat din țesătură impermeabilă din poliester, care asigură o protecție perfectă pentru notebook-ul dvs. și alte echipamente electronice pe timp ploios. Țesătura este suplimentar întărită în locuri deosebit de expuse la abraziune, ceea ce asigură că rucsacul vă va servi mulți ani într-o stare neschimbată.

Capacitate mare
Rucsacul Tracer are locuri dedicate pentru un laptop, un mouse, o sursă de alimentare și o tabletă, precum și buzunare mici pentru alte gadget-uri. Datorită acestui fapt, echipamentul dvs. electronic va călători în siguranță, iar documentele, banii și cheile dvs. vor fi în compartimente separate, unde vor fi ușor de găsit la nevoie.

Confort de utilizare
Cu rucsacul Tracer, fiecare călătorie va fi o adevărată plăcere. Structura întărită îl face foarte durabil, iar bretelele reglabile permit o potrivire optimă, astfel încât nimic să nu vă irite sau să vă frece de spate. Fermoarele bidirecționale oferă acces convenabil și ușor la fiecare buzunar, iar partea din spate căptușită protejează spatele și face rucsacul extrem de confortabil de utilizat.

More Information
ManufacturerTRACER
TypeBackpack
ColorBlack, Gray
Maximum laptop compatibility15.6
Closing typeZipper
MaterialPolyester