Mouse Wireless ESPERANZA Uranus EM126EK, fara fir, USB, 1600 dpi

Mouse Wireless ESPERANZA Uranus EM126EK, fara fir, USB, 1600 dpi

Mouse TRACER Dazzer Blue USB

Mouse TRACER Dazzer Blue USB

Mouse gaming TRACER BATTLE HEROES Scorpius USB

Product SKU:TRAMYS46797

Please Login or Register to buy this product!

Alătură-te jocului cu noul tău mouse Tracer XO. Designul ergonomic și ușor, iluminarea din spate în culorile curcubeului și un senzor optic sensibil, împreună cu aspectul său unic, vor face din Tracer XO partenerul dvs. preferat de jocuri. Este tot ce ai nevoie pentru aventura ta virtuală.

Mouse-ul multimedia Tracer XO face parte din linia noastră populară de produse Tracer GAMEZONE, adresată jucătorilor pretențioși care așteaptă funcții și parametri avansați de la echipamentul lor de jocuri. Datorită calității ridicate a produsului, dispozitivele din linia GAMEZONE garantează o durată lungă de viață chiar și cu o utilizare intensă.

• Suprafețe din cauciuc mat, pentru o prindere mai sigură.
• 7 butoane și o rolă.
• Rezoluție reglabilă de la 800 la 6400 DPI.
• Glisoare durabile din teflon.
• Iluminare RGB Rainbow.
• Profilarea la dreapta.
• Cablu USB împletit.
• Interfață USB.

Dedicat jucătorilor dreptaci
Suprafețele speciale de profilare și cauciuc oferă o bună aderență și sprijin pentru mână și ușurință la încheietura mâinii, chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de joc. Mouse-ul Tracer XO va fi perfect pentru fiecare aventură virtuală - indiferent dacă preferați jocuri de împușcare, RPG-uri sau jocuri de strategie, nu vă va da greș niciodată.

Glisoare din teflon
Dispozitivul este echipat cu glisoare din teflon pentru o glisare perfectă. Glisoarele durabile și de înaltă calitate asigură mișcări fine și precise ale mouse-ului, care vă vor permite să păstrați controlul jocului în orice moment.

Senzor optic
Senzorul optic care funcționează la o rezoluție de 1600 DPI garantează o precizie ridicată a fiecărei fotografii. Senzorul repetă perfect fiecare mișcare. Mouse-ul Tracer XO permite schimbarea rapidă a sensibilității mouse-ului între 800 și 1600 DPI - datorită acestei caracteristici, veți putea regla mouse-ul la fiecare tip de joc cu un singur buton!

Iluminare RGB curcubeu
Consultați fiecare combinație de culori oferită de iluminarea noastră RGB curcubeu și alegeți compoziția preferată. O iluminare frumoasă, multicoloră, va face jocurile de seară mai plăcute. Designul ușor, unic, combinat cu iluminarea din spate spectaculoasă, fac mouse-ul Tracer XO perfect pentru toți jucătorii.

Conectați dispozitivul și sunteți gata!
Nu aveți nevoie de niciun software suplimentar pentru a utiliza mouse-ul Tracer XO. Tot ce aveți nevoie este să conectați dispozitivul la un port USB gol din computer și vă puteți bucura de turneul virtual. Mouse-ul Tracer XO, datorită tehnologiei Plug & Play și interfeței USB, este gata de acțiune imediat ce îl dezabonați. Conectați-l și jucați - imediat - fără a fi nevoie să instalați aplicații suplimentare și complicate.

More Information
ManufacturerTRACER
TypeGaming
Resolution (dpi)1600
Buttons / rotation6
Mouse interfaceUSB
Mouse miniNu
TechnologyWired
SensorsOptic
Receiver interfaceUSB
Weight (g)86
Dimensions (mm)120 x 8 x 34
ColorMulticolor
Warranty (months)24
Othercablu 1.3 m