Mouse Esperanza EGM401WB USB Blue

Mouse Esperanza EGM401WB USB Blue

Mouse Wireless ESPERANZA Uranus EM126EK, fara fir, USB, 1600 dpi

Mouse Wireless ESPERANZA Uranus EM126EK, fara fir, USB, 1600 dpi

Mouse optic Wireless ESPERANZA Titanium Snapper TM105K,USB, 1000/1600 dpi, Negru

Product SKU:TM105K

TITANUM Wireless Optical Mouse 6D SNAPPER TM105K| 2.4 GHz | 1600 DPI | Black

Conectati-va fara fir
Eliberati-va de cablurile greoaie care se incurcau pe birou. Acest mouse fara fir va oferi cel mai inalt confort de utilizare si o mare libertate de miscare - il puteti muta oriunde fara a deconecta firele si confuzii inutile. Mouse-ul wireless este perfect pentru orice situatie.
 
Design clasic
Designul clasic si dovedit al acestui mouse se va dovedi in orice aplicatie. Dispozitivul are o forma bine gandita si este confortabil de utilizat. Mous-ii clasici de computer sunt alesi de bunavoie pentru munca, jocuri si multe alte activitati, iar utilizarea lor este intuitiva si confortabila.
 
Senzor optic
Precizia de functionare si functionarea fara probleme a mouse-ului este asigurata de un senzor optic de inalta clasa. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara, care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabila atat la setarile DPI ridicate, cat si la cele mai mici ale dispozitivului.
 
Interfata USB
Utilizati portul USB pentru a permite comunicarea intre mouse si computer. Este un tip de interfata dovedit si aproape universal, care va functiona atat in cazul unui laptop si a unui computer desktop, cat si in raport cu alte dispozitive care pot fi operate cu un mouse.
 
Sensibilitate de 1000 DPI
Acest model de mouse poate oferi o sensibilitate maxima de 1000 DPI. Setarile sensibilitatii senzorilor nu foarte ridicate favorizeaza o mai mare precizie a functionarii si sunt apreciate de profesionistii care folosesc mouse-ul pentru proiectare, desenare si, de asemenea, pentru unele jocuri.
Perfect pentru dreapta

Este un mouse conceput special pentru dreptaci. Profilul sau a fost proiectat astfel incat sa se potriveasca perfect sub mana dreapta - butoanele, proeminentele si locasurile sunt exact acolo unde trebuie, pentru a asigura precizia dispozitivului si cel mai inalt confort de utilizare.

6 butoane convenabile

Numarul de butoane dintr-un mouse de computer poate determina confortul utilizarii sale, ritmul de lucru, precum si rezultatele in joc. Acest model de mouse a fost echipat cu 6 butoane care faciliteaza cu siguranta munca de zi cu zi si distractia. Butoanele laterale pot fi folosite pentru a anula sau reface actiunile efectuate, iar in jocuri vor fi utile, de exemplu, pentru a inlocui rapid echipamentul personajului. Soarecii de computer cu 6 butoane sunt o alegere populara pentru munca, jocuri si multe alte aplicatii.

More Information
ManufacturerESPERANZA
TypeStandard
Resolution (dpi)1600
Buttons / rotation6/1
Mouse interfaceBluetooth
Mouse miniNu
TechnologyWireless
SensorsOptic
Receiver interfaceUSB
ColorBlack
Warranty (months)24
OtherTehnologie 2.4 GHz