Essential oil doTERRA Spearmint  15ml

Essential oil doTERRA Spearmint 15ml

Essential oil doTERRA Peace  5ml

Essential oil doTERRA Peace 5ml

Essential oil doTERRA Blue Tansy 5ml

Product SKU:60204445

Please Login or Register to buy this product!

Uleiul esential Blue Tansy, se obtine din planta mediteraneana cu flori galbene. Este un ulei important in amestecul doTERRA Deep Blue, Blue Tansy fiind linistitor pentru minte si pentru corp.

Numele comun al plantei Tansy provine din greaca athanatos, adica „nemurire” (fie pentru ca este longeviva, fie pentru ca Tansy era folosita pentru imbalsamare). In mitologia greaca, Zeus l-a facut pe Ganymede nemuritor, oferindu-i lui Tansy pe Muntele Olympus.

Din cauza continutului ridicat de chamazulene si sabinene, Blue Tansy are un aspect albastru de cerneala inchisa, care se formeaza atunci cand uleiul esential este distilat din planta. Uleiul esential este extras din toate partile plantei printr-un proces de distilare cu abur.

Blue Tansy (Tanacetum annuum) este netoxic deoarece nu contine tujon si este un ulei foarte eficient in aromoterapie.

Blue Tansy are o istorie indelungata de utilizare medicala. In America, triburile Cherokee au folosit infuzii facute din planta pentru a trata durerile de spate si ca tonic geeneral. Cheyenne a folosit infuzii facute din frunzele si florile plantei pentru a trata starea de slabiciune, oboseala si ametelile.

Are proprietati terapeutice foarte asemanatoare cu musetelul german iar parfumul dulce, cald, il fac extrem de popular in aromaterapie.

Acest ulei este uneori confundat cu uleiul Tansy (Tanacetum vulgare), care este bogat in thujone, o neurotoxina.

More Information
ManufacturerdoTerra
Product typeEssential oil
Setnu
Shape/textureLichid
BENEFITSCalmant|Aromatizant
AromaFructat
Package content1 sticluta Ulei 5 ml
Amount5ml